BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg zwijndrecht


Bij BPG Zwijndrecht vindt u alle bouwmaterialen onder een dak. Net als alle bewerkingsmogelijkheden overigens: korten hout, zagen plaatmateriaal, grondverven plaatmateriaal en hout, frezen plaatmateriaal, CNC-freeswerk en randen inlijmen plaatmateriaal. We doen het allemaal. Gelegen op een locatie nabij de A16 en met meer dan voldoende parkeergelegenheid, kunt u makkelijk en overdekt al uw bouwmaterialen inladen. En dan zijn al deze producten ook nog eens scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit.

Een dynamisch aanbod

Vanwege onze interesse in bouwmaterialen, weten wij exact wat er speelt. Dit komt ons goed van pas. Vooral gezien de sterke dynamiek op de bouwmaterialenmarkt. Via een open blik richting een scherp, actueel aanbod. Wat zijn de huidige ontwikkelingen en welke innovaties vinder er plaats? De constante verschuiving van vraag en aanbod vragen ons alert te zijn. Welke bouwmaterialen annuleren we en welke bouwmaterialen zijn juist een waardevolle toevoeging aan ons assortiment? Hoe blijft onze prijs-kwaliteitsverhouding op niveau en komen de wensen en verwachtingen van de consument overeen met ons aanbod? 

De BPG-groep

De beslissing om in 2012 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Meer bouwmaterialen ?


 


 
Bel mij