BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

  • 2011

    BPG Zwijndrecht Hout & Bouwmaterialen treedt toe tot de 4Plus Bouwmaterialen. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij BPG Zwijndrecht nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

  • 2011

    Zwijndrecht Hout & Bouwmaterialen sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Zwijndrecht Hout & Bouwmaterialen. Hiermee speelt het bedrijf in op de dynamische en veranderlijke bouwmaterialenmarkt. BPG Zwijndrecht kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd. 

Bel mij