BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

bouwmaterialen bpg zwijndrecht

U vindt bij ons alle bouwmaterialen. Van professioneel gereedschap (elektrisch als handgereedschap) tot aan schroeven, lijmen & kitten, pvc-materialen en stukadoorsgereedschap. Wanneer u MDF platen, spaanplaat of multiplex nodig heeft, rijdt u gewoon verder richting onze loods. Hier ligt ons uitgebreide assortiment hout en plaatmateriaal op voorraad. Ook kunnen wij hier het hout bewerken afhankelijk van waarvoor u het hout wenst te gebruiken. Bij BPG Zwijndrecht kunt u uw bouwmaterialen overigens zelf ophalen of laten bezorgen. Voor de regio Zuid-Holland geldt: voor 12.00 uur bestellen is de volgende dag in huis. In de regio's Brabant, Zeeland en Limburg leveren wij op maandag, woensdag en vrijdag. 

Gecertificeerde bouwmaterialen

Ook de minder gangbare bouwmaterialen liggen bij ons in de schappen. Zowel de bekende A-merken als het goedkopere alternatief. Al deze producten voldoen aan onze en door de branche gestelde kwaliteitsnormen. Het FSC- en PEFC-keurmerk zijn in ons assortiment te vinden. BPG Zwijndrecht is bovendien ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Nog even een kort overzicht van bij ons verkrijgbare bouwmaterialen? IJzerwaren, fitwerk, tegels & lijmen, kleding & PBM, dakmaterialen, bevestigingsmateriaal, scucadoorsmaterialen, stenen, dekkleden, verf, PUR en lijmen & kitten. Vergis u niet: het is slechts een kleine greep. heeft u een bepaald bouwmateriaal nodig dat u niet direct vinden kan of wenst u van enkele bouwmaterialen uitzonderlijke hoeveelheden? Geen enkel probleem. Ons leveranciersnetwerk is groot, waardoor wij meestal binnen enkele dagen alsnog de gewenste producten bij u kunnen leveren.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 

 
Bel mij