BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie bpg zwijndrecht

Het isoleren van uw huis is een serieuze zaak. Het is een essentiële fase in uw bouwproject. Een fase die zorgvuldig en adequaat dient te worden voltooid. Het isoleren van uw huis van de fundering tot aan het dak: een betere gelegenheid uw huis compleet en volledig te isoleren bestaat er niet. Want isolatie is alleen succesvol als zowel de warme als koude luchtstromen geen enkele kans meer krijgen de temperatuur in huis te bepalen. Bovendien scheelt het enorm in de kosten. Uw energierekening zal door goede isolatie aanzienlijk lager zijn. Verder draagt een lager energieverbruik bij aan de verbetering van het klimaat. Genoeg redenen om goed te isoleren lijkt ons. Dus komt het goed uit dat bij BPG Zwijndrecht de mogelijkheden uw huis te isoleren divers zijn: van de fundering tot aan het dak. Ramen, vloeren, gevel, dak- en kruipruimte. Ons assortiment is volledig en gevarieerd. Want wij begrijpen dat elke ruimte een ander soort isolatie vraagt. Het type woning, bouwjaar, de locatie: allen hebben een grote invloed op de vochtigheidsgraad of de mate van luchtstromen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Elke situatie is anders, voor alles een passende oplossing.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om uw huis goed te isoleren. De spouwmuur (een dubbele muur met ruimte ertussen) scheidt binnen van buiten. Een goede isolatie van deze muur is hierdoor direct merkbaar en reduceert zowel het warmteverlies als de koude luchtstromen tot het minimum. Bovendien is het een eenvoudig toe te passen techniek. Dat houdt de kosten laag. Bij nieuwe woningen wordt de spouwmuur direct geïsoleerd, terwijl hiervan bij oudere woningen vaak geen sprake is. Geen probleem: de aanpassingen en voorbereidingen tot spouwmuurisolatie zijn minimaal. Vraag ons naar de mogelijkheden: wij weten dat elk huis anders is.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 


 
Bel mij