BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

4plus


4PLUS is een coöperatie van zelfstandige ondernemers in bouwmaterialen. Met meer dan 65 aangesloten ondernemers en bijna 90 vestigingen verspreid over het hele land, behoort 4PLUS tot de top van de Nederlandse markt. Opererend als platform brengt 4PLUS schakels uit de bouwsector samen. Met de focus op bouwmaterialen, concepten en services, ontwikkelt 4PLUS kansen voor 4PLUS-ondernemers.

Formules


BPG is een van de formules van 4PLUS en wordt exclusief gevoerd door bij 4PLUS aangesloten ondernemers. Met haar formules BPG en Mijn Thuis biedt 4PLUS ondernemers twee krachtige formules, met elk een sterke identiteit. BPG richt zich op professionals en voorziet hen van alle benodigdheden voor bouwprojecten. Mijn Thuis is schakel tussen professional en consument. Deze formule is opgebouwd uit vier werelden: Tuin, Keuken, Badkamer en Interieur. Beide formules hebben een specifiek ontwikkeld productassortiment en dienstenpakket. Daarnaast beschikken ze over een onderscheidende, aansprekende huisstijl en promotiematerialen.

Ruime ervaring

4PLUS is in 1983 ontstaan. Vier handelaren in het zuiden van het land besloten toen hun krachten te bundelen en een inkooporganisatie op te richten. Kort daarna meldde zich een vijfde lid, wat de plus verklaart. 4PLUS is opgericht in 1994 opgericht en heeft haar thuisbasis sinds 2006 in Born. Vanuit het hoofdkantoor zet een compact en slagvaardig team van 35 professionals zich dagelijks in. De bedrijfsvoering heeft een transparant, efficiënt en professioneel karakter.


Grensoverschrijdende krachtenbundeling


Internationale samenwerkingen versterken de positie van 4PLUS. Het biedt 4PLUS schaalvoordelen en financiële voordelen. Maar de samenwerkingen leiden ook kennisvoordelen en dragen bij aan professionalisering en groei. Momenteel heeft 4PLUS partnerships met twee toonaangevende Duitse inkooporganisaties: BauVista voor bouwmaterialen en Holzland voor hout- en interieurmaterialen. Tevens kan 4PLUS rekenen op de ondersteuning van het Amerikaanse True Value. Een coöperatie, gevestigd in Chicago, met meer dan 4.000 retaillocaties in 58 landen.

Ga naar de 4PLUS website
Bel mij